Chapple

Vihkipäivänä tapahtumien keskipisteessä on seurakunnan Chapple-tila. Siellä toimitetaan vihkimisiä, juodaan kakkukahveja, iloitaan ja juhlitaan. Chapple-tilassa hääparit voivat myös tehdä viime hetken valmistautumisia h-hetkeä varten, vieraat voivat kokoontua siellä ennen ja jälkeen vihkimisen ja vihkikeskustelut voidaan pitää tilassa ennen juhlapäivää. Jännittävä häätunnelma on Chapple-tilassa läsnä koko päivän.

Chapple-tilassa vihitään vihkipäivänä klo 11, 13 ja 15. Varatkaa oma aikanne vihkimiseen tai avioliiton siunaamiseen, niin pääsette nauttimaan juhlapäivästä!

Chapple-tila on avoinna kaikkina arkipäivinä aamusta iltaan. Voitte käydä kurkkaamassa tilaa etukäteen, juoda kahvit ja tunnelmoida tulevaa juhlapäiväänne milloin tahansa!

Chapple avattiin kauppakeskus Isossa Omenassa lokakuussa 2016. Toimitila sijaitsee kauppakeskuksen laajennusosan 2. kerroksessa. Se on uudenlainen seurakuntatila, joka on muunneltavissa monenlaisiin tilanteisiin sopivaksi. Tilan sali on vihitty jumalanpalveluspaikaksi ja sopii näin oivallisesti vihkipaikaksi. Normaalisti Chapple-tilassa ei pidetä toimituksia, sillä se on avoin kaikille. Tämä on siis ainutlaatuinen mahdollisuus tulla vihityksi tässä tilassa!

Lisätietoa ja kuvia löydät Chapple-tilan omilta verkkosivuilta http://chapple.fi/.