Tarjoilu

Vihkipäivänä voitte keskittyä täysillä toisiinne ja juhlatunnelmaan eikä teidän tarvitse huolehtia ollenkaan koristeluista, tarjoiluista tai muista käytännön asioista! Vihkipäivänä seurakunta tarjoaa Chapple-tilassa kakkukahvit kaikille hääpareille ja heidän vierailleen (maksimi 25 henkilöä).

Chapple-tilassa tapahtuvien vihkimisten tai avioliiton siunaamisten jälkeen saatte juoda kahvit ja syödä oman emäntämme leipomaa kakkua kaikessa rauhassa oman hääseurueenne kesken.

Muualla Isossa Omenassa toimitettavien vihkimisten tai avioliiton siunaamisten jälkeen kanssanne saattaa olla kahvittelemassa myös toinen hääseurue, sillä silloin kahveja juodaan non stop -periaatteella. Pääsette siis nauttimaan monin verroin iloisesta häätunnelmasta! Huomatkaa, että kahdessa yhteistyökumppaniemme kanssa toteutettavassa vihkimisessä on mahdollisuus jäädä vihkimisen jälkeen myös vihkipaikkaan kahville tai syömään. Tällöin yhteistyökumppanimme tarjoaa teille alennuksia, mutta muuten vastaatte kustannuksista itse.

Tarjoilut ovat laktoosittomia ja myös gluteeniton vaihtoehto on pyydettäessä tarjolla.

Toivotamme teille tarjoilujenkin osalta ihanaa, nautinnollista ja hyvää hääjuhlaa!